Time Junior A-B (Arc Technology) Junior C (InMotion) Junior D (Seblod) Parksville (TEI) Pavilion A-D (Sucuri)
18:00 -  00:00
General

Time Junior A-B (Arc Technology) Junior C (InMotion) Junior D (Seblod) Parksville (TEI) Pavilion A-D (Sucuri)
08:00 -  09:30
General
09:30 -  10:00 Conference welcome & announcements
10:00 -  10:15 15 min Break with refreshments - Sponsored by HostingCon
10:15 -  11:00
Case Study
Business
Integrator
Designer
11:00 -  11:15 15 min Session Change Break
11:15 -  12:00
Case Study
Business
Integrator
Designer
12:00 -  12:15 15 min Session Change Break
12:15 -  13:00
Keynote
13:00 -  14:00  Lunch (Included)
14:00 -  14:45
Case Study
Business
Integrator
Designer
14:45 -  15:00 15 min Session Change Break
15:00 -  15:45
Business
Business
Integrator
Business
15:45 -  16:00 15 min Break with refreshments - Sponsored by HostingCon
16:00 -  16:45
Business
Business
Integrator
Developer
16:45 -  17:00 15 min Session Change Break
17:00 -  18:00
Keynote
18:00 -  19:30  Dinner

Time Junior A-B (Arc Technology) Junior C (InMotion) Junior D (Seblod) Parksville (TEI) Pavilion A-D (Sucuri)
08:00 -  09:00  Breakfast
09:00 -  09:45
Keynote
09:45 -  10:00 15 min Break with refreshments - Sponsored by HostingCon
10:00 -  12:00
Workshop
Workshop
Workshop
Certification
Workshop
12:00 -  12:15 15 min Session Change Break
12:15 -  13:00
Keynote
13:00 -  14:30  Lunch (Included)
14:30 -  16:45
Community
Community
Community
Community
Community
16:45 -  17:00 15 min Break with refreshments - Sponsored by HostingCon
17:00 -  18:00
Keynote
18:00 -  20:30  Dinner & Social
20:30 -  00:00 Bug-Squashing & Documentation Sprint

Time Junior A-B (Arc Technology) Junior C (InMotion) Junior D (Seblod) Parksville (TEI) Pavilion A-D (Sucuri)
08:00 -  09:00  Breakfast
09:00 -  09:45
Keynote
09:45 -  10:00 15 min Session Change Break
10:00 -  10:45
Community
Integrator
Developer
Certification
10:45 -  10:00 15 min Session Change Break
11:00 -  11:45
Community
Community
Developer
Certification
11:45 -  12:00 15 min Break with refreshments - Sponsored by HostingCon
12:00 -  12:45
Keynote
12:45 -  13:00 15 min Session Change Break
13:00 -  14:00  Lunch (Included)
14:00 -  14:45
Community
Designer
Developer
Certification
14:45 -  15:00 15 min Session Change Break
15:00 -  15:45
Developer
Integrator
Developer
Certification
15:45 -  16:00 15 min Break with refreshments - Sponsored by HostingCon
16:00 -  16:45
Community
Integrator
Developer
Certification
16:45 -  17:00 15 min Session Change Break
17:00 -  18:00
Keynote

Our beloved sponsors

Sucuri

main Main Sponsor

Image sponsor
photo video
Diamond, Hosting & lanyard sponsor
hostingdiamondlanyard
Diamond sponsor
diamond
Gold & Meal sponsor
lunchgold
Gold sponsor
gold
Gold sponsor
gold
Silver sponsor
silver
Sliver sponsor
silver
Silver sponsor
silver
Silver sponsor
silver
Silver sponsor
silver